Diplome, medalii și trofee la Adjud

0
Loading...

Cercul de gimnastică și dans de la Palatul copiilor Vaslui s-a întors cu premiul I de la Concursul Național ”Să dansăm împreună”, de la Adjud.

Vasluiul a avut reprezentare la Concursul Național de gimnastică și dans “Să dansăm împreună”, organizat de către Clubul Copiilor Adjud și Palatul Copiilor Focșani. Am participat prin formația ”Star’S Dans” și duetul “Georgiana & Maria”, de la Palatul Copiilor, precum și prin Alexandra Dediu, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Vaslui.
Juriul concursului a acordat locul I celor trei coregrafii, efortul copiilor fiind răsplătit cu dipome, medalii și trofeu.
”Felicitări copiilor pentru mobilizarea exemplară, având în vedere faptul că este vacanță! Mulțumiri părinților și tuturor celor care ne-au sprijinit să fim și noi la acest concurs, alături de mulți alți copii din România. Felicitări organizatorilor pentru cei 10 ani de existență a acestui frumos eveniment dedicat copiilor”, a declarat Elena Anușca Doglan, profesoara copiilor de la Palatul copiilor Vaslui.

Sursa: http://obiectivvaslui.ro/diplome-medalii-si-trofee-la-adjud/

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here