O huseancã, pe scena festivalului Constantin Tãnase, urmasa lui Stela Popescu!

0
Loading...

SENZATIE… Festivalul de Umor “Constantin Tãnase” nu putea avea un debut mai frumos decât cel reusit prin reprezentatia exceptionalã a teatrului de revistã “Constantin Tãnase”, în cadrul cãreia actorii condusi de maestrul Alexandru Arsinel, au adus pe scenã toatã bucuria si tot talentul lor. Vasluienii au fost cu atât mai încântati cu cât, în rândul actorilor de la “Tãnase” este si huseanca Ana Maria Donosa, actrita pe care însãsi Stela Popescu a ales-o sã îi fie urmasã pe scenã. Toate cele trei momente ale Anei Maria au fost îndelung aplaudate public. În salã a fost prezent si tatãl ei, iar momentul în care actrita s-a coborât în salã si a mers la pãrintele ei, a fost unul foarte emotionant.

Dupã ani de zile, în care publicul vasluian a dus dorul teatrului de revistã “Constantin Tãnase”, iatã cã îndrãgitii artisti au revenit si au rãsplãtit toatã asteptarea cu o searã de-a dreptul superbã! Maestrul Alexandru Arsinel, alãturi de actori îndrãgiti precum Vasile Muraru, Valentina Fãtu, Alexandru Lulescu, Liliana Mocanu, Oana Ghioca, vasluianca Ana Maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru au adus pe scena festivalului din Vaslui, un spectacol plin de culoare, de umor de cea mai bunã calitate, dar si un strop de nostalgie pentru tot ceea ce a reprezentat în teatrul românesc, marele Constantin Tãnase. Dupã fiecare moment prezentat pe scena parcã mai strãlucitoare ca niciodatã, publicul i-a rãsplãtit pe actori cu aplauze furtunoase. “A fost magic! Cred cã actorii de la teatrul “Tanase” au simtit dragostea publicului vasluian. Au fost doriti la Vaslui, au fost asteptati si sperãm sã mai vinã. Eu am cumpãrat abonament la toate zilele festivalului, la toate evenimentele programate si, chiar dupã prima searã, pot spune cã am fãcut un lucru minunat, pentru ca toamna aceasta sã fie perfectã”, a spus profesoara Anca Lascu, unul dintre spectatorii încântati de prestatia Teatrului de Revistã, din Bucuresti.

Huseanca Ana Maria Donosã, frumoasa Teatrului de Revistã “Constantin Tãnase”

Huseanca Ana Maria Donosa i-a fãcut mândri pe vasluieni, fiind parte din acest teatru iubit de toti românii. Talentatã, tânãrã si foarte frumoasã, huseanca Ana Maria Donosa este consideratã urmasa Stelei Popescu, nu doar pentru cã se potriveste rolurilor pe care faimoasa actritã le juca în Teatrul de Revistã, ci si pentru cã însãsi Stela Popescu ar fi selectat-o pentru a juca alãturi de Alexandru Arsinel. Ana Maria a avut, în prima searã a festivalului “Constantin Tãnase”, trei momente care au impresionat publicul. A avut un monolog, a fost o tãrãncutã simpaticã si si-a jucat rolul din “Hai, hai, Români” cu multã însufletire. Publicul a simtit cã Ana vrea sã le dedice un plus de dãruire si suflet, pentru cei de la ea de acasã, din Vasluiul cel drag.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/o-huseanca-pe-scena-festivalului-constantin-tanase-urmasa-lui-stela-popescu

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here