O nouã stea a Vasluiului: Diana Pînzaru

0
Loading...

SUCCES… E din Vaslui, are doar sase ani si cântã de întepenesti. Diana Pînzaru este noua stea a Vasluiului. Micuta face parte din Grupul Domisong Vaslui, alãturi de care a participat la festivaluri si concursuri de interpretare vocale. De curând a obtinut Premiul I la Festivalul International de Muzicã pentru Copii si Tineret “Lucky Kids” din Roman.

Nu este, însã, singura distinctie câstigatã. Diana a mai obtinut si Premiul I la Festivalul International de Muzicã si Dans “Grand Competion”, Trofeul categoriei 4-6 ani la Concursul International de Muzicã Usoarã “Constelatia Necunoscutã” 2017, Premiul I la Festivalul International de Muzicã Usoarã pentru Copii si Tineri “Stea printre stele” 2017, Premiul II la Festivalul de muzicã usoarã pentru copii “Ritmuri pe portativ” 2017, Premiul III la Festivalul – Concurs International Vocal pentru copii si adolescenti “Mãrul de aur”, Trofeul Marcel Iorga la Festivalul de muzicã pentru copii “Provocarea talentelor” 2016.

Diana va participa la preselectia emisiunii “Next Star”

Pãrintii sunt mândri de ea si o îndrumã pe drumul ales. “Platon spunea despre muzicã cã are o importantã majorã în dezvoltare, cã este “o lege moralã”, care “dã suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tineretii, viatã si veselie tuturor lucrurilor”. Muzica face parte din viata Dianei în fiecare zi, fie cã este la scoalã sau acasã. A început sã cânte de la vârsta de 5 ani. Înclinatia cãtre muzicã a fost remarcatã de cãtre educatoarea sa. La îndemnul ei a fost înscrisã de pãrinti la cursurile de canto, organizate de cãtre doamna Carmen Trufia, care-i îndrumã pasii cu tact, rãbdare si pasiune. Diana este un copil vesel, perseverant si serios în ceea ce priveste pregãtirea muzicalã, în ciuda energiei specific vârstei. Talentul muzical l-a mostenit din familie, având rude care au pregãtire muzicalã si desfãsoarã activitãti în acest domeniu. În perspectivã îsi propune sã continue pe acest drum. În perioada imediat urmãtoare va participa la preselectia emisiunii “Next Star” de la Bacãu si la cea pentru Festivalul de Muzicã “Mamaia Copiilor”, din 21 aprilie, de la Iasi”, a declarat mama Dianei.

“Diana degajã o multitudine energie pozitivã inspiratã din inimioara ei”

“Succesul ei este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi. Succesul, bucuria si linistea interioarã nu apar din senin, ci le creeam. Având o vârstã micã, în exercitiul zilnic si antrenamentul vocii este sustinutã si motivatã de pãrinti. La orele de canto pe care le petrecem impreunã, talentata Diana degajã o multitudine energie pozitivã inspiratã din inimioara ei micã, micã, astfel ora devine inevitabil, ludicã. Rezultate pozitive, de performantã mai au cursantii Maria Lãcãtusu, Sofia Faur, Maria Ciobanu, Flavius Teletin, surorile Maria si Patricia Panainte. Le urez tuturor succes, perseverentã si sã rãmânã la fel de activi în dezvoltarea inteligentei emotionale prin intermediul muzicii”, a declarat profesoara de canto Carmen Trufia.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/o-noua-stea-a-vasluiului-diana-pinzaru

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here