Vasluienii au fãcut legea la Campionatul National de atletism

0
Loading...

Aur, argint si bronz pentru sportivii nostri

DOAR SASE AU FOST NOROCOSI… Sâmbãtã si duminicã, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitesti s-a disputat etapa finalã a Campionatului National de atletism pentru juniori I. Judetul Vaslui a participat cu mai multi sportivi, dintre care sase au urcat pe podium.

De departe, cele mai bune performante au fost obtinute de Cristina Valentina Balaur, pregãtitã la Liceul cu Program Sportiv de profesoarele Elena Bogos si Viorica Pintilie. Atleta este, începând de duminicã dublã campioanã nationalã. Prima medalie de aur a fost obtinutã la proba de 1500 de metri, pe care vasluianca a terminat-o prima, cu timpul de 4:35.71. Cristina si-a confirmat valoarea si la proba de 3.000 de metri, pe care a terminat-o la aproape 15 secunde în fata ocupantei locului doi.

Andrei Micu nu a avut adversar la aruncarea cu ciocanul

Medaliat cu bronz la Balcaniada de luna trecutã, Andrei Mihãitã Micu, legitimat la C.S. “Viitorul” Vaslui, nu a avut nici cea mai micã emotie la proba de aruncare a ciocanului a Campionatului National, pe care a câstigat-o detasat, cu o aruncare de 71.2 metri, cu aproape cinci metri mai mult decât ocupantul locului doi.

Proba de 3000 metri obstacole ne-a adus încã trei medalii

Proba de 3000 metri obstacole a fost cea mai prolificã pentru sportivii din judetul Vaslui. Aura Elena Blioju, de la CSS Bârlad, a cucerit aurul, dupã o cursã terminatã în 11 minute, 36 de secunde si 96 de sutimi. Celãlalte douã medalii au fost obtinute de Raul Alexandru Vrabie, legitimat de asemenea la CSS Bârlad, care a luat argintul în urma unei curse fantastice, terminatã în 10:24.82 si Diana Ionela Vârlan, ocupantã a treptei a treia a podiumului, cu o cursã terminatã în 12:09.11.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/vasluienii-au-facut-legea-la-campionatul-national-de-atletism

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here