Dosar de moarte suspectă: Anchetă la Satu Mare, după ce un bărbat a fost găsit mort într-o fântână

0
Loading...

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a murit, duminică, după ce a căzut într-o fântână în localitatea Pelişor, judeţul Satu Mare, poliţiştii cercetând împrejurările în care a avut loc incidentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că pompierii au efectuat manevre de scoatere a bărbatului din fântână, dar la final s-a constatat că acesta este decedat.

”Un bărbat în vârstă de 48 de ani a decedat după ce a căzut într-o fântână în localitatea Pelişor. Pompierii de la ISU Satu Mare au efectuat manevre de scoatere a bărbatului iar la final s-a constatat că acesta s-a înecat, fiind declarat decesul”, a spus Gabor.

Potrivit sursei citate, poliţiştii fac verificări pentru a stabili împrejurările în care bărbatul a ajuns în fântână, în acest caz fiind deschis un dosar de moarte suspectă.

astăzi, 18:45

astăzi, 18:36

astăzi, 18:35

astăzi, 11:56

astăzi, 06:00

ieri, 09:22

astăzi, 18:09

astăzi, 15:59

astăzi, 15:20

astăzi, 10:05

Sursa: http://www.mediafax.ro/social/dosar-de-moarte-suspecta-ancheta-la-satu-mare-dupa-ce-un-barbat-a-fost-gasit-mort-intr-o-fantana-17925929

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here