Buzele şi sprâncenele te întineresc. Trucurile care fac minuni

0
Loading...

16 aprilie 2019, 20:15

Deseori neglijate, buzele şi sprâncenele sunt mult mai importante decât crezi, contribuind enorm la aspectul fizic. Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii, acesta e! Un studiu recent a demonstrat că persoanele care au un contrast mai mare al trăsăturilor feţei sunt perecepute ca fiind mai tinere.

Buzele şi sprâncenele te întineresc

Într-un studiu publicat în „Frontiers in Psychology”, cercetătorii au analizat fotografiile a 763 de femei nemachiate cu diferite culori ale tenului şi cu vârste cuprinse între 20 şi 80 de ani.

Potrivit studiului care a analizat contrastul dintre caracteristicile feţei, realizat cu ajutorul unui program computerizat, s-a demonstrat că femeile tinere au un contrast facial mai mare, iar femeile mai în vârstă au mai puţin.

Alfel spus, în cazul femeilor mai în vârstă constrastul a scăzut mai ales în zonele din jurul buzelor şi sprâncenelor. Studiul a continuat cu modificarea acestor zone în Photoshop. Apoi, cercetătorii au arătat pozele modificate şi nemodificate unui grup de voluntari, rugaţi să aleagă varianta mai tânără.

Sursa: http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/buzele-sprancenele-intineresc-trucurile-fac-minuni-1_5cb60d7b445219c57e9ba929/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here