Tatăl Mihaelei Buzărnescu, val de critici după eșecul României din semifinalele Fed Cup

0
Loading...

miercuri, 24 aprilie 2019

România a cedat cu dramatic, la Rouen, în fața Franței, scor 2-3, în semifinalele Fed Cup, dar tatăl „tricolorei” Mihaela Buzărnescu și-a exprimat nemulțumirile.

Mihaela Buzărnescu a fost criticată după ce a pierdut duelul cu Caroline Garcia (scor 3-6, 3-6), fiind, cel mai probabil, coplețită de miza partdei, dar tatăl jucătoarei, Mihai Buzărnescu, a declarat că oricine ar fi jucat împotriva Carolinei Garcia în prima zi ar fi pierdut.

Totodată, tatăl lui „Miki” mai e de părere că Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al naționalei noastre de Fed Cup, a greșit strategia în duelul Franța – România de la Rouen.

„ Acum, la meciul din semifinală, am jucat contra lui Caroline Garcia, care, cred eu, a atins în momentul acesta vârful de formă sportivă al carierei. Putea fi, din punctul meu de vedere, o altă jucătoare în meciul cu Garcia, în prima zi, că oricum pierdea, iar pentru meciul al doilea, aşa cum Julien Benneteau a gândit să nu o pună pe Mladenovic la simplu, ca să fie proaspătă pentru dublu, staff-ul echipei noastre ar fi trebuit să gândească – hai să o ţinem pe Begu, care făcuse un rezultate mare la dublu cu Niculescu, învingând perechea numărul unu a lumii, să joace ele dublu şi altcineva să fi jucat la simplu ”, a precizat, într-un interviu acordat pentru Prosport, Mihai Buzarnescu.

marţi, 23 aprilie 2019

Sursa: https://evz.ro/mihaela-buzarnescu-tata-fed-cup-franta-1.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here