Cât a costat „retuşarea” corpului celebrei Kim Kardashian?

0
Loading...

joi, 16 mai 2019

Despre retuşarea corpului starului de televiziune s-a vorbit poate cel mai mult. Specialiştii dezvăluie pentru prima dată sumele necesare în cazul în care cineva doreşte să obțină un corp ca cel al lui Kim Kardashian.

Nasul: Potrivit dr. Urso-Baiarda, nasul starului de televiziune a fost retușat de două ori: “Avea nasul mai larg și uşor turtit în faţă. A fost un nas normal, dar a dispărut după operaţii. Costul intervențiilor a fost estimat la 18.500 de euro .

Părul: Chirurgul Ash Dutta a spus că are linia parului pe frunte puţin ridicată. Potrivit analizei sale, distanța ideală dintre rădăcina părului de pe frunte și începutul nasului ar trebui să ocupe aproximativ o treime din față.

Aceasta este operația cea mai puțin costisitoare, ajunge la 700 de euro.

Gura: “Kim avea buza superioară de două ori mai mare decât buza inferioară”, spune expertul Urso-Baiarda. “Trebuia să o schimbe treptat.” În plus, arcul de deasupra buzelor și ridurile naturale au fost netezite, potrivit lui. Starul probabil a plătit 2.300 de euro pentru a obține acest rezultat.

Fața: Soția lui Kanye West şi-a injectat obrajii pentru a fi mai voluminoşi, crede chirurgul Anthony MacQuillan. Apoi a făcut niște ajustări subtile la maxilarul ei. Totul a trebuit să revină la 4.600 de euro.

Piept: Dr. Urso-Baiarda crede că pieptul lui Kim este impozant de la natură, dar că, fără îndoială, sânii ei s-au îndreptat cu operaţii. Prețul intervențiilor ajunge la 11.600 de euro.

Șolduri și fese : Fesele sale s-au lărgit pe măsură ce mijlocul ei a devenit mult prea subțire. Potrivit lui Natalie Vo, forma taliei ar putea fi realizată prin tratamente şi contururi corporale și nu prin intervenții chirurgicale. Kim a purtat și adidași speciali pentru a-și schimba postura. Prețul este estimat la 7.400 de euro . Fesele au fost, de asemenea, rotunjite cu grefe de grăsime, preţul este de aproximativ 35.655 de euro.

Costul total al operațiunii de modificare a corpului, în opinia experţilor, a fost estimat la aproximativ 82.000 de euro . Pe lângă această sumă se mai adaugă costurile pentru întreţinerea şi menţinerea corpului la aceste dimensiuni.

Sursa: https://evz.ro/cat-a-costat-retusarea-corpului-celebrei-kim-kardashian.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here