Alertă în Franţa! Luare de ostatici! Celulă de criză activată la ministerul Justiţiei. Breaking news

0
Loading...

marţi, 11 iunie 2019

Conform informațiilor relatate de presa franceză, doi gardieni au fost luați ostatici de un deținut în seara aceasta. La ora transmiterii acestei știri, au loc negocieri între echipele de intervenție și deținut.

Doi gardieni ai închisorii, un bărbat și o femeie, au fost luați ostatici de un deținut echipat cu o armă din interiorul închisorii din Alençon – Condé-sur-Sarthe, în Orne .

Tânărul luat ostatic este un stagiar în vârsta de 20 de ani. Lucrează în închisoarea Ornate de aproximativ două luni. Aceasta este prima lui sarcină de la părăsirea școlii.

La ora transmiterii acestei știrii de către ouest-france.fr, echipele de securitate intervin la fața locului, în condițiile în care o tânără stagiară și un supraveghetor sunt ținuți captivi de un deținut, potrivit unor surse.

Au fost evacuați aproximativ șaptezeci de deținuți din aripa unde a avut loc luarea de ostateci. Poliția a blocat accesul la proprietate de la ora 19:40. Cinci utilaje speciale au intrat în complexul închisorii în jurul orei 21:00 Echipamentele de intervenție și securitate la nivel regional (Eris) au sosit din Rennes la ora 20:40.

Potrivit primelor informații din presa franceză, deținutul care îi ține ostatici pe cei doi are de executat o pedeapsă mare și este cunostul pentru că s-a radicalizat.

Sursa: https://evz.ro/franta-luare-ostatici-inchisoare.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here