Cum au fost surprinși Smiley și Simona Halep. Internauții au sărit în aer la vederea fotografiei. Bomba anului în showbiz

0
Loading...

miercuri, 12 iunie 2019

Smiley și Simona Halep sunt două dintre cele mai iubite celebrități din showbiz-ul românesc. Prin urmare, în momentul în care cei doi s-au fotografiat împreună, fanii au fost de-a dreptul încântați.

La vederea fotografiei postate de Similey, internauții au reacționat imediat cu like-uri și zeci de mii de comentarii în care își arătau aprecierea și respectul pentru cei doi, scrie Libertatea.

Întotdeauna o inspirație pentru mine! #aboutlastnight #aprindescanteia @simonahalep”, a comentat Smiley în dreptul pozei în care apare alături de Simona Halep.

„Sunteți frumoși! Zâmbetele voastre sincere și privirile calde arată că sunteți niște oameni normali.

Sunteți adevărate exemple pentru tineretul de azi! felicitări pentru tot ce faceți pentru voi și pentru omanei”, „Doi oameni cu caracter”, „Vă stă foarte bine împreună! Vă recomand să rămâneți așa”, „Mă bucur pentru voi, vă doresc multe realizări împreună și poate o căsătorie pe viitor”, „Vă stă bine împreună! Nu pierde o așa fată!. Sunteți făcuți unul pentru altul!”, „Nu v-ar sta deloc rău împreună!”, „Eu cred că scânteia este aprinsă de mult”, „ce pereche minunată! Vă potriviți amândoi. Se vede de la distanță ce iubire mare e între voi”, „Campoionii inimilor noastre”.

marţi, 11 iunie 2019

Sursa: https://evz.ro/smiley-simona-halep-fotografie.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here