România va găzdui cea mai mare competiție de startupuri și proiecte Blockchain

0
Loading...

miercuri, 12 iunie 2019

Cea mai mare competiție pentru startupuri și proiecte Blockchain din regiune, Romania Blockchain Summit, va avea loc în cadrul celei mai importante conferințe dedicate tehnologiilor inovatoare din regiunea Europei de Sud-Est. Evenimentul va avea loc în București, la Palatul Parlamentului, între 21 și 22 iunie şi reuneşte sectorul public, factori de decizie politică, dezvoltatori, cercetători, antreprenori și inovatori locali și europeni.

Romania Blockchain Summit va găzdui cea mai mare competiție pentru startupuri și proiecte Blockchain din regiune. Cele mai promițătoare startupuri blockchain din Romania sunt invitate să își prezinte proiectele la Palatul Parlamentului. Romania Blockchain Summit este organizat sub înaltul patronaj al Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, în parteneriat cu reprezentanți ai industriei blockchain din România și cu participarea Observatorului și forumului UE privind tehnologia blockchain.

Organizatorii Romania Blockchain Summit invită cele mai promițătoare startupuri și proiecte blockchain din România, să își prezinte ideile de business pe 21 și 22 iunie, la Palatul Parlamentului, în fața unor mentori și investitori recunoscuți din regiune.
În urma înregistrării pe site-ul oficial al evenimentului, o parte dintre proiectele înscrise vor fi selecționate pentru a prezenta în fața juriului la Palatul Parlamentului și vor primi stand gratuit în zona dedicată startupurilor, pentru discuții cu investitorii și potențiali partneri. În urma jurizării, unul dintre proiecte va avea șansa de a câștiga premiul cel mare Romania Blocckhain Summit și de a convinge investitorii din juriu să investească în proiect.
Romania Blockchain Summit va avea loc la București, la Palatul Parlamentului și este organizat în parteneriat cu Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, înmpreună cu reprezentanți ai industriei blockchain din România și cu participarea Observatorului și forumului UE privind tehnologia blockchain.
Evenimentul promite să fie una dintre cele mai importante conferințe dedicate tehnologiilor inovatoare din regiunea Europei de Sud-Est, reunind sectorul public, factori de decizie politică, dezvoltatori, cercetători, antreprenori și inovatori locali și europeni.
Romania Blockchain Summit își propune următoarele obiective:
● Dezbaterea și identificarea celor mai reușite studii de caz pentru implementarea tehnologiei blockchain;
● Pregătirea unui spațiu pentru a conecta cererea cu oferta, pentru proiecte dezvoltate pe baza tehnologiei blockchain;
● Crearea unui mediu pentru facilitarea de discuții care să conducă la noi parteneriate ce pot genera noi proiecte de succes în industria blockchain;
● Dezvoltarea dialogului dintre oficialii guvernamentali, autoritățile de reglementare și sectorul privat;
● Promovarea forței de muncă și expertizei locale;
● Schimbul de informații și experiență între investitori și antreprenorii la început de drum.
Invitați de renume din industria blockchain, dezvoltatori, antreprenori, oficiali de stat și entuziaști ai tehnologiei sunt așteptați să se alăture conferinței de la Palatul Parlamentului din București, în perioada 21 iunie – 22 iunie, pentru a face schimb de idei și pentru a învăța din exemplele de succes de la nivel european.
„Blockchain nu este doar o tehnologie, ci o nouă modalitate de a conecta oamenii, creând o economie și o societate cu totul nouă și inovatoare. Iar România, datorită avantajelor sale unice în materie de resurse umane, tradiție și infrastructură IT, nu poate sta de-o parte. Trebuie să ne asumăm o poziție îndrăzneață ca pionieri și inovatori, și să devenim lideri regionali în industria blockchain, care este în plină dezvoltare. Pentru a stimula progresul, trebuie să ne asumăm o voce unitară și să comunicăm avantajele pe care le aduce tehnologia blockchain pentru foarte multe industrii locale. Misiunea noastră, în cadrul Asociației Blockchain România, este de a educa publicul, de a promova dezvoltarea unei comunități locale de blockchain și de a deveni liderul dialogului cu autoritățile de reglementare “, a declarat Armand Domuța, președintele Asociației Blockchain România.
Antreprenorii și entuziaștii tehnologiei Blockchain care sunt interesați să participe la Romania Blockchain Summit, pot achiziționa bilete direct pe www.romaniablockchainsummit.com. Organizatorii au lansat o promoție de ultim moment, prin care ofera celor interesați reducere 50% la achiziția oricărui bilet, folosind codul promo “24hFlashSale”.

marţi, 11 iunie 2019

Sursa: https://evz.ro/competitie-startupuri-Blockchain.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here