Astrologii americani, agenți speciali FBI. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

0
Loading...

joi, 13 iunie 2019

Horoscop Imediat, după război, în State, mase mari de oameni au solicitat consultaţii astrologice. În special tinerii. Milioanele de tineri scăpaţi din masacrele războiului îşi puneau întrebările: “Care este destinul meu, de ce eu am supravieţuit şi alături de mine cel mai bun prieten a murit? De ce? Ce să fac cu viaţa mea? Încotro s-o apuc?”

13 iunie

Horoscop Pe 13 iunie s-au născut Caius Iulius Agricola, William Butler, Yeats, Luis Walter Alvarez, Christo, Paavo Nurmi, Don Budge, Martha Washington, Simion Ismailciuc, Eugen Pora, Mihai Creangă, Paul Miron, Gheorghe Zaman, Herr Klaus Werner Johannis von Hermannstadt.

Horoscop În calendarul creştin-ortodox, pe 13 iunie, sunt Sfinţii: Achilina şi Trifilie din Cipru.

Nimic, în ”Kalendar”.

O zi de joi complexă, cu multe aspecte. Simbolic, ziua Dansului. Dansul, una dintre cele şapte arte antice, primordiale, ca expresie materială a muzicii şi a senzualităţii. În vremuri de mult apuse, timpuri care aveau reguli bune, morala mic burgheză, adesea se exclama într-un salon de dans: “ ce bine se potrivesc cei doi tineri, ce frumos dansează împreună!”

În splendida sa carte, ”Astrology, a fascinating History ” apărută în anul 1967, Peter I.H. Naylor descrie un episod interesant din istoria astrologiei din Statele Unite.

Imediat, după război, în State, mase mari de oameni au solicitat consultaţii astrologice. În special tinerii. Milioanele de tineri scăpaţi din masacrele războiului îşi puneau întrebările: “ Care este destinul meu, de ce eu am supravieţuit şi alături de mine cel mai bun prieten a murit? De ce? Ce să fac cu viaţa mea? Încotro s-o apuc?”

FBI în State şi serviciile de pe bătrânul continent erau uluite. Trebuie să ştiţi că mulţi astrologi americani erau informatori sau agenți speciali ai serviciilor secrete. Ca şi în Europa. Şi Walt Disney a fost agent special FBI. În acele timpuri era o dovadă de patriotism şi de credinţă faţă de modul de viaţă american. Cred că şi astăzi este la fel!

Pe scurt Edgar Hoover, directorul FBI, are o idee genială: instruieşte toţi astrologii care erau și agenți speciali FBI să-i sfătuiască pe tinerii demobilizaţi să-şi continue studiile şi să facă chiar studii superioare. Astrologii acceptă pentru că sfatul era bun şi nu contravenea principiilor breaslei. Mai mult, lansează o ”modă” așa că și ceilalți astrologi, neregimentați în FBI încep să-și sfătuiască clienții să învețe.

De exemplu, în anul 1946, la New York și împrejurimi, erau 1.400 de astrologi și astroloage. Tariful era de 10$ pentru întocmirea unei teme natale și sfaturi pentru viață și viitor. O consultație dura cam o oră, uneori, când era coadă, mai puțin. Toți, dar toți astrologii din New York, au sfătuit pe cei care i-au consultat, în anul 1946 au fost trei milioane de persoane, să învețe, să-și termine liceul și să facă chiar studii superioare. Acesta era destinul!

Mai mult, guvernul american a oferit mari facilități pentru foștii militari care doreau să învețe, până la suportarea totală a costurilor studiilor. La fel pentru femei. În anul 1950 America se lăuda cu o nouă generație, Greatest Generation devenea Learning Generation. Pe această generație învățată și-a clădit America marile ei succese tehnologice, spațiale, industraiale, medicale, militare, culturale etc etc.

Aşa că America şi-a constituit o clasă de mijloc excelentă, garanţia bunăstării şi a evitat apariția a câteva milioane de Rambo. Şi am încălecat… nu, nu este o poveste, este un adevăr, adevărat!

Aşa cum tinerii americani au considerat acum aproape şaptezeci de ani, astăzi în România se consideră astrologia ca o jucărie nouă! Astrologia trebuie să vă “ghicească viitorul”, pretindeţi domniile voastre. Nimic mai simplu şi eu mă pricep şi încă bine de tot. Să vă spun de câte ori am “ghicit viitorul”? Pentru că recunosc viitorul, când îl văd! Dar chestia asta cu viitorul este doar reclamă, atragerea atenţiei.

Un astrolog adevărat, jurat, nu se ocupă cu aşa ceva (tot timpul) şi nici astrologia nu este făcută pentru “ghicit”.

Aici intervin doi preoţi lama, zâmbitori şi aşezaţi în “lotus”.

Ce au spus tibetanii, mâine, sau altădată, factorul speranță este nedeterminist, pentru că, în definitiv, mâine este o altă zi!

BERBEC Dimineaţa te agiţi ca să rezolvi nişte situaţii urgente. Ai şi un drum de făcut, este o zi densă. Dar, planifică-ţi timpul în aşa fel încât să ai şi timp liber, relaxarea este obligatorie! Eşti mai senin decât de obicei şi gata la compromisuri sentimentale. Evită discuţiile în contradictoriu, nu aborda subiecte delicate, mai ales cu cei dragi, familia, partenerul. Eşti eficient, la serviciu şi acasă şi acest lucru face să ai un mediu binvoitor. Nu vorbi prea mult, zâmbeşte, fii drăguţ şi lucrurile se vor aranja în favoarea ta!

TAUR Ar trebui să faci o alegere importantă pentru viitor, sau este vorba despre trecerea unui „prag”. Nu te repezi, fii calm şi concentrează-te! Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Eşti dispus să iei unele decizii pentru că te simţi în formă şi oarecum stâpân pe situaţie. Trebuie să te interesezi de unele aspecte legale privind activitatea ta, sau datoriile către stat. Un sfat bun al unui avocat te poate scuti de multe neplăceri viitoare. Domeniul emoţional este astăzi bine aspectat. Se poate spune că este cea mai favorabilă zi a săptămînii în acest domeniu, al sentimentelor!

GEMENI Astăzi eşti mai ascuţit la minte decât de obicei, dar şi la ironii. Dar, situaţia ta financiară te obsedează. Totuşi ai un umor excelent şi vei găsi o vorbă de duh şi pentru îngrijorările tale! Puţină încăpăţânare nu strică, poţi constata astăzi. Încăpăţânare sau tenacitate, depinde unghiul de vedere! În orice caz trebuie să te concentrezi pe situaţia ta financiară chiar dacă zici o glumă şi râzi singur. Cere mai multe detalii, ce se întâmplă, unde, când şi cum. Astăzi, nu mai amâna!

RAC Lucrurile se cam amestecă astăzi şi tu trebuie să le descurci. Dar trebuie să ceri sfatul şi sprijinul unui prieten sau membru al familiei ca să te ajute. Pe seară, nu pleca la drum lung! Cruţă-te de eforturi mari, prelungite, în special fizice. Dar nu exagera nici cu munca intelectuală. Trebuie să găseşti un echilibru, să nu-ţi depăşeşti limitele către oboseala cronică. Astăzi nu ai reflexe bune. Atenţie la posibile incidente din cauza neîndemânării tale trecătoare!

marţi, 11 iunie 2019

luni, 10 iunie 2019

sâmbătă, 08 iunie 2019

Sursa: https://evz.ro/horoscop-astrologii-americani.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here