Ponta lângă Iohannis, după tragedia de la Colectiv? Există o explicaţie. Prima reacţie din PNL

0
Loading...

sâmbătă, 15 iunie 2019

Dacă în urmă cu patru ani i-a cerut demisia, președintele Klaus Iohannis pare să fi ”depășit” momentul, iar acum semnează, alături de Victor Ponta, și de alți lideri politici Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României.

Klaus Iohannis spunea, după tragedia de la Colectiv, că a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul Ponta să cadă. Peste patru ani, Iohannis are nevoie de Ponta pentru a consolida traiectoria europeană a țării.

În emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Iosefina Pascal, o tânără care se afla în public, l-a întrebat pe prim-vicepreședinte PNL București Marius Vintilă dacă PNL l-a reevaluat, între timp, pe Victor Ponta, având în vedere cele mai recente întâmplări: ”Ce caută Victor Ponta să semneze Acordul din moment ce PNL l-a găsit vinovat pentru morții de la Colectiv? Nu este cinic? Victor Ponta acum este ok?”

Răspunsul lui Vintilă a fost următorul: ”Tragedia de la Colectiv a fost o greșeală colectivă. Până la urmă, toți reprezentanții statului, care erau atunci, au avut legătură cu respectivul subiect. Am avut același discurs și atunci. Probabil și Guvernul Ponta a avut o parte din vină. Dar astăzi, când ești în fața unui dușman comun…. forțele politice s-au coalizat împotriva a ceea ce consideră a fi un rău mult mai mare pentru România”. Declarația a fost făcută la Antena 3, într-o dezbatere cu europarlamentarul Carmen Avram.

Sursa: https://evz.ro/ponta-iohannis-colectiv-pnl-vintila.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here