Incident pe aeroportul Otopeni. Explozie la anvelopele unei aeronave

0
Loading...

/ 09 iul 2019 / 20:48

Descriere foto: Explozie-anvelope-aeronava-Otopeni

La ora 19:42, la aterizarea aeronavei, care efectua zborul Satu Mare – București ‘Henri Coandă’ s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare.

Aeronava, de tip ATR 42, cu 22 de pasageri la bord, a rămas temporar imobilizată pe pista de decolare aterizare nr. 2 (08L-26R).

Traficul pe aeroport nu a fost afectat.

Reacția TAROM

Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri. Dupa aterizare anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor. O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului.

O echipă de investigaţii de la Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (AIAS) se va deplasa la faţa locului. ‘Avionul a aterizat în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi cei 22 de pasageri pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, iar momentan li se asigură asistenţă la sol conform EC 261/2004’, susţine TAROM.

09 iul, 20:48

Sursa: https://www.dcnews.ro/incident-pe-aeroportul-otopeni-explozie-la-anvelopele-principale-ale-unei-aeronave_671125.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here