Reacţia TAROM după explozia pneurilor trenului de aterizare al unui ATR42, la sosirea pe Otopeni. Ce se întâmplă cu pasagerii

0
Loading...

9 iulie 2019, 21:36

Compania Tarom a anunţat, marţi seară, că avionul care venea de la Satu Mare a aterizat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi cei 22 de pasageri. Aceştia au fost debarcaţi, iar în prezent li se asigură asistenţă la sol.

”Compania Tarom informează publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare – Bucureşti, având la bord 22 de pasageri. După aterizare, anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit în siguranţă şi pasagerii au fost debarcaţi conform procedurilor”, a anunţat compania.

De asemenea, o echipă de investigaţii se va deplasa la faţa locului.

”Avionul a aterziat în condiţii de maximă siguranţă pentru toţi cei 22 de pasageri pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pasagerii au fost debarcaţi, iar momentan li se asigură asistenţă la sol conform EC 261/2004”, precizează compania.

La rândul său, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a anunţat că traficul pe aeroport nu a fost afectat.

Citeşte şi:

Sursa: http://adevarul.ro/news/eveniment/reactia-tarom-explozia-pneurilor-trenului-aterizare-unui-atr42-sosirea-otopeni-intampla-pasagerii-1_5d24de09892c0bb0c648746c/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here