Incident aviatic grav pe Aeroportul Otopeni! Imagini incredibile, după ce pneurile unui avion care venea de la Satu Mare au explodat

0
Loading...

Sursă foto: Antena 3

Zeci de pasageri au trecut prin momente de groază pe Aeroportul Otopeni, după ce o cursă TAROM de la Satu Mare a avut probleme la aterizare.

Compania TAROM informeaza publicul despre incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 care a operat pe ruta Satu Mare Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri.

Dupa aterizare anvelopele trenului principal au cedat.

Avionul a fost oprit in siguranta si pasagerii au fost debarcati conform procedurilor.

O echipa de investigatii se va deplasa la fata locului.

Informații inițiale

Din primele informații, se pare că trenul de aterizare al unei aeronave ATR s-a blocat, rupt, iar cauciucurile au explodat, în momentul aterizării.

Cele 22 de persoane aflate la bord au fost debarcate și pista respectivă a fost închisă.

“Exact când pilotul voia să aterizeze și-a dat seama că trenul de aterizare se blocase. Totuși, s-a efectuat acea aterizare, iar în momentul în care avionul a intat în contact cu pista, roțile fiind blocate, au explodat.

Vorbim de două roți pe stanga, două roți pe dreapta și una în față. Practic, acea parte din metal a rașchetat pista”, a spus reporterul Gina Vacariu, la Sinteza zilei.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/incident-aviatic-grav-pe-aeroportul-otopeni-imagini-incredibile-dupa-ce-pneurile-unui-avion-care-529281.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here