Video ŞTIRILE OREI 12.00

0
Loading...

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, în această dimineaţă, că va respecta decizia Curţii de Apel Craiova, care i-a respins cererea de revizuire a adopţiei internaţionale în cazul Sorinei. Acesta a mai spus că legea îl obliga să nu stea şi să fie spectator la acest proces.

Adolescentul de 16 ani, filmat în timp ce lovea cu pumnii şi picioarele un copil de 13 ani, pe un câmp din Cugir, judeţul Alba, a fost reţinut de poliţişti. Potrivit Poliţiei Alba, poliţiştii din Cugir l-au reţinut pentru 24 de ore pe adolescent.

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Fersig, din judeţul Satu Mare, a murit, în această dimineaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de un tren, la intersecţia unui drum comunal cu calea ferată. Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat că şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Nouă cetăţeni irakieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, au fost prinşi de poliţiştii de frontier în Vama Calafat. Aceştia se ascundeau într-un microbuz încărcat cu echipamente pentru scufundări, condus de un cetăţean turc.

Sursa: https://www.mediafax.ro/video/stirile-orei-12-00-18232798

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here