Bătaie de joc din partea unui fost şef al Jandarmeriei: A sunat la 112 ca să anunţe că s-a pierdut într-o pădure, dar nu se rătăcise. Motivul halucinant pentru care sunase

0
Loading...

Fostul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de poliţişti cu 500 de lei pentru că ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat că s-a pierdut într-o pădure de lângă Satu Mare, însă s-a dovedit că voia doar să testeze viteza de reacţie.

astăzi, 11:49

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că un bărbat a sunat la 112 şi a sesizat că s-a pierdut într-o pădure, dar s-a constatat că acest lucru nu era real.

„O persoană a apelat numărul unic de urgenţă 112, spunând că s-ar fi pierdut într-o pădure de lângă municipiul Satu Mare, iar în urma verificărilor întreprinse s-a constatat că acest fapt nu era real, nu se pierduse de fapt. În acest caz a fost aplicată o amendă de 500 de lei pentru apelare abuzivă a numărului 112”, a spus Gabor.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, a declarat că bărbatul a fost localizat rapid în urma apelului, iar un echipaj al ISU, cu echipament medical de prim ajutor, a pornit în căutarea sa.

„Când l-au găsit, acesta le-a spus că a fost vorba despre un test”, a spus Pop.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că persoana amendată de poliţişti este fostul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare, Gheorghe Avram, care s-a pensionat în iunie 2014.

Acesta a comandant al unităţii respective de jandarmi din mai 2005.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/bataie-de-joc-din-partea-unui-fost-sef-al-jandarmeriei-a-sunat-la-112-ca-sa-anunte-ca-s-a-pierdut-intr-o-padure-dar-nu-se-ratacise-motivul-halucinant-pentru-care-sunase-18270061

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here