Un fost şef al Jandarmeriei, amendat după un apel fals la 112. A raportat că s-a rătăcit, dar de fapt altul era motivul pentru care a sunat

0
Loading...

10 august 2019, 13:05

Fostul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de poliţişti cu 500 de lei pentru că ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat că s-a pierdut într-o pădure de lângă Satu Mare, însă s-a dovedit că voia doar să testeze viteza de reacţie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, sâmbătă, corespondentului

, că un bărbat a sunat la 112 şi a sesizat că s-a pierdut într-o pădure, dar s-a constatat că acest lucru nu era real.

„O persoană a apelat numărul unic de urgenţă 112, spunând că s-ar fi pierdut într-o pădure de lângă municipiul Satu Mare, iar în urma verificărilor întreprinse s-a constatat că acest fapt nu era real, nu se pierduse de fapt. În acest caz a fost aplicată o amendă de 500 de lei pentru apelare abuzivă a numărului 112”, a spus Gabor.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, a declarat că bărbatul a fost localizat rapid în urma apelului, iar un echipaj al ISU, cu echipament medical de prim ajutor, a pornit în căutarea sa.

„Când l-au găsit, acesta le-a spus că a fost vorba despre un test”, a spus Pop.

Sursa: http://adevarul.ro/news/eveniment/un-fost-sef-jandarmeriei-amendat-apel-fals-112-raportat-s-a-ratacit-fapt-altul-era-motivul-sunat-1_5d4e95a0892c0bb0c667956a/index.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here