Teodorovici anunţă că Vama va trece din subordinea ANAF sub autoritatea ministrului de Finanţe

0
Loading...

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, la Negreşti-Oaş, în judeţul Satu Mare, că Vama va ieşi din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi va intra sub autoritatea ministrului de Finanţe.

Ministrul Finanţelor anunţă ieşirea Vămii din subordinea ANAF şi intrarea sub autoritatea ministrului de Finanţe

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, vineri, la Negreşti-Oaş, în judeţul Satu Mare, unde a participat la o întâlnire cu români care lucrează peste hotare şi cu oameni de afaceri, că Vama va intra sub autoritatea ministrului de Finanţe.

„Scoaterea Vămii din ANAF. Se va crea o structură separată, independentă total, sub autoritatea ministrului de Finanţe, deci nu subordonată cuiva. Ce rămâne în ANAF se rearanjează, judeţele prind puterea pe care trebuie să o aibă, regiunile dispar ca şi putere, pentru că nu este corect ca să aibă regiunea decizia când la judeţ e problema”, a declarat Eugen Teodorovici la întâlnirea cu tema „Ziua Diasporei – Negreşti-Oaş este Acasă”.

El a anunţat şi alte modificări care vizează ANAF-ul.

„Partea de contestaţii pleacă de la ANAF la Finanţe, pentru că nu ANAF-ul trebuie să judece ceea ce tot ANAF-ul a spus”, a mai spus Teodorovici.

astăzi, 21:33

astăzi, 21:24

astăzi, 19:51

astăzi, 19:37

astăzi, 17:53

astăzi, 19:55

astăzi, 19:22

astăzi, 18:47

astăzi, 19:33

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/teodorovici-anunta-ca-vama-va-trece-din-subordinea-anaf-sub-autoritatea-ministrului-de-finante-18287581

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here