Învățătoarea care a atacat cu spray lacrimogen doi copii scapă de arest preventiv

0
Loading...

Astăzi, la 12:02

Învățătoarea care a atacat cu spray lacrimogen doi copii din clasa pregătitoare scăpat de arest preventiv. După expirarea celor 24 de ore de reţinere, ea a fost eliberată de către Poliţie şi plasată sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Amintim că o învățătoare suplinitoare la școala din comuna Santău a fost arestată preventiv pentru 24 de ore după ce a atacat doi copii, în vârstă de șase ani, cu spray lacrimogen.

În cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, aceasta a atacat cu spray lacrimogen doi elevi de la clasa pregătitoare pe motiv că ar fi fost agresată.

Învățătoarea a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și purtare abuziva sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Detalii pe

13 Sep 12:43

@ Nelutu: Nu cumva suferi de xenofobie? Daca te-ai fi obosit sa citesti mai multe despre ce s-a intamplat, ai fi aflat ca nu, nu sunt tigani. Si daca nu sufereai de xenofobie, te-ai fi gandit ca nu este normal, ca o profesoara de 43 de ani, sa intre intr-o scoala cu spray lacrimogen ca sa se “apere” de doi copii de cate sase ani. Xenofobia face rau sanatatii!

13 Sep 12:18

Nu cumva copiii respectivi erau tigani?

Sursa: https://www.realitatea.net/inva-atoarea-care-a-atacat-cu-spray-lacrimogen-doi-copii-scapa-de-arest-preventiv_2219708.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here