Directoare din Satu Mare, acuzată că a îmbrâncit și înjurat un copil de 10 ani

0
Loading...

E anchetă într-o școală din localitatea Călinești Oaș, județul Satu Mare. Directoarea e acuzată de părinții unui copil în vârstă de 10 ani că l-ar fi îmbrâncit şi înjurat şi chiar i-ar fi rupt tricoul copilului, în incident.

Inspectoratul Școlar cercetează cele întâmplate, mai ales că femeia a mai avut probleme în urmă cu 5 ani.

Directoarea școlii gimnaziale din Călinești Oaș este acuzată că l-ar fi lovit pe elevul de 10 ani, după ce băiatul ar fi avut un conflict cu fetița femeii.

În replică, directoarea şcolii nu recunoaște agresiunea şi spune doar că elevul a devenit agitat după ce a fost luat la întrebări și s-ar fi aruncat la pământ, iar ea ea doar l-a prins de tricou pentru a nu se lovi.

Femeia a mai fost implicată într-un incident neobişnuit, în urmă cu 5 ani, pe când era director adjunct al şcolii.

Atunci aceasta a fost acuzată că a scos în curtea școlii mai multe eleve pentru a verifica dacă au sau nu lenjerie intimă, asta după ce femeia de serviciu a găsit un astfel de obiect în baia școlii. Inspectoratul a verificat întâmplarea, şi după o vreme, femeia a fost promovată în funcție.

În cursul săptămânii viitoare, inspectorii urmează să discute cu toate părțile implicate și să decidă dacă se impun anumite măsuri.

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/directoare-din-satu-mare-acuzata-ca-a-imbrancit-si-injurat-un-copil-de-10-ani.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here