Satu Mare: CJ anunţă finalizarea lucrărilor pe cel mai lung tronson de drum judeţean

0
Loading...

/ 08 oct 2019 / 19:07

Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare a anunţat marţi, printr-un comunicat de presă, finalizarea lucrărilor pe cel mai lung tronson de drum judeţean modernizat în ultimii ani în judeţul Satu Mare, DJ 108 M Tăşnad-Andrid-Carei- Berveni, fiind vorba de o investiţie de 80 de milioane de lei a cărei realizare a durat trei ani, citează Agerpres.

„S-au încheiat lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere pe cel mai lung tronson de drum judeţean modernizat în ultimii ani în judeţul Satu Mare. Astăzi a avut loc recepţia la terminarea lucrărilor pe cei 54 de kilometri de drum judeţean din cadrul proiectului de modernizare a DJ 108M, împărţit în două tronsoane: 42,25 km pe tronsonul cuprins de la intersecţia cu DN1F-ieşire din oraşul Tăşnad, până la intrarea în oraşul Carei şi 12,179 km de la ieşirea din oraşul Carei – Berveni până la graniţa cu Ungaria. Realizarea lucrării, în valoare de aproape 80 de milioane de lei, s-a întins pe durata a 3 ani”, precizează sursa citată.

Potrivit preşedintelui CJ Satu Mare, Pataki Csaba, îmbunătăţirea infrastructurii acestui sector de drum judeţean va genera efecte pozitive în ceea ce priveşte dezvoltarea economico-socială a întregii zone.

„De beneficiile acestei importante lucrări se bucură peste 50.000 de locuitori din 13 localităţi ale judeţului Satu Mare, respectiv Tăşnad, Santău, Chereuşa, Andrid, Dindeşti, Irina, Portiţa, Vezendiu, Tiream, Carei, Cămin, Lucăceni şi Berveni. Pe lângă modernizarea infrastructurii rutiere, această lucrare a mai cuprins reabilitarea a trei poduri, realizarea a 1.800 de podeţe şi accese la gospodării, amenajarea drumurilor laterale, lucrări de colectare a apelor, lucrări de marcaje şi semnalizare rutieră”, se mai arată în comunicatul CJ Satu Mare.

Sursa: https://www.dcnews.ro/satu-mare-cj-anunta-finalizarea-lucrarilor-pe-cel-mai-lung-tronson-de-drum-judetean_697960.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here