Satu Mare: ISJ arată că nu a fost agresiune în cazul elevului din Călineşti Oaş, ci o mustrare verbală

0
Loading...

10 oct 2019 / 09:55

Comisia de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Satu Mare în cazul directorului şcolii din Călineşti Oaş acuzat că a agresat un elev arată că a fost vorba doar despre o mustrare verbală, a informat joi, într-un comunicat de presă, instituţia.

‘Comisia de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare pentru verificarea contextului şi prezumatului incident de violenţă asupra unui elev de la Şcoala Gimnazială Călineşti Oaş şi-a desfăşurat activitatea realizând audierea elevilor din clasa a IV-a, a părinţilor acestora şi a cadrelor didactice din şcoală.

Comisia consideră că incidentul a constat doar într-o mustrare verbală a elevilor din partea doamnei director, pentru comportamentul neastâmpărat de la ora de educaţie fizică şi nicidecum nu a decurs în modul exagerat şi denaturat prezentat în articolul publicat de presă. Nu a fost vorba de nicio agresiune fizică sau verbală’, precizează sursa citată. IŞJ Satu Mare a demarat, luni, o anchetă la Şcoala Gimnazială din Călineşti Oaş, directoarea instituţiei fiind acuzată că ar fi agresat un elev de clasa a IV-a, informează Agerpres.

Sursa: https://www.dcnews.ro/satu-mare–isj-arata-ca-nu-a-fost-agresiune-in-cazul-elevului-din-calinesti-oas–ci-o-mustrare-verbala_698537.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here