Un copil diagnosticat cu ADHD şi depresie nu este primit în şcolile cu regim normal din Satu Mare

0
Loading...

Miercuri, 9 Octombrie 2019 12:41

O mamă din Satu Mare se confruntă cu imposibilitatea şcolarizării fiului ei de numai opt ani din cauza unor probleme de comportament. Copilul este diagnosticat cu ADHD şi depresie și nu este primit în şcolile cu regim normal din Satu Mare, iar în cele speciale nu se clasifică datorită IQ-ului mare, susține femeia.

Aceasta a cerut ajutor prefectului care a dispus pe loc efectuarea unor verificări suplimentare la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean(ISJ) Satu Mare pentru a se stabili concret la ce instituţie de învăţământ poate fi înscris copilul şi care au fost motivele refuzului de a frecventa mai multe şcoli din municipiu.

Copilul a frecventat cursurile Liceului cu Program Sportiv, unde a repetat de două ori clasa pregătitoare. Din cauza comportamentului său, acesta nu a mai fost primit la școală. Femeia a încercat să-l înscrie la alte școli, dar toți directorii au refuzat înscrierea copilului.

Detalii pe

Sursa: https://www.realitatea.net/un-copil-diagnosticat-cu-adhd-si-depresie-nu-este-primit-in-scolile-cu-regim-normal-din-satu-mare_2225256.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here