Copiii care au mutilat câinele din Satu Mare cu o petardă sunt căutaţi de poliţişti

0
Loading...

Poliţiştii sătmăreni au stabilit faptul că petarda cu care a fost mutilat câinele din Satu Mare nu a explodat în gura animalului, ci în apropiere sa, fiind făcute cercetări pentru a-i găsi pe cei care au aruncat petarda, cel mai probabil nişte copii.

astăzi, 13:16

Poliţiştii IPJ Satu Mare au declarat, joi, că rănile pe care le-a suferit câinele au fost produse la exterior.

„În urma primelor verificări care au fost efectuate de poliţişti în cazul câinelui care a fost rănit de o petardă în data de 29 decembrie 2019, şi din declaraţiile medicului veterinar care a intervenit chirurgical şi care are grijă de el, rănile pe care le-a suferit câinele au fost produse din exterior, iar petarda nu a explodat în gura câinelui. În continuare, se efectuează verificări pentru a se identifica persoanele/persoana care au/a aruncat petardele şi împrejurările comiterii evenimentului, pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost o acţiune intenţionată sau un eveniment nefericit”, au spus poliţiştii sătmăreni.

Potrivit acestora, poliţiştii merg pe varianta unui incident neintenţionat, provocat de nişte copii.

Reprezentanţii Asociaţiei FreeLife au scris, pe pagina de Facebook, că Lia, căţeluşa care a fost desfigurată, a fost salvată de veterinari şi se află sub tratament. Ei oferă şi recompensă pentru cei care vor oferi informaţii cu privire la cei care au mutilat animalul.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/copiii-care-au-mutilat-cainele-din-satu-mare-cu-o-petarda-sunt-cautati-de-politisti-18683951

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here