Europol către Vela, după accidentul din Satu Mare: Să cumpere sicrie dacă maşini nu poate

0
Loading...

Sindicatul Europol îi transmite ministrului de Interne, după ce o maşină cu doi poliţişti s-a răsturnat într-un şanţ, în Satu Mare, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre” dacă maşini noi nu poate.

astăzi, 10:31

Sindicaliştii scriu că doi poliţişti de la o secţie rurală a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune, s-au răsturnat cu „autospeciala” într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula.

„Autospeciala sau sicriul pe roţi, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, scrie Sindicatul Europol.

Poliţia Satu Mare a anunţat, vineri, că o maşină de poliţie care mergea la un caz s-a răsturnat, joi seara, într-un şanţ, între localităţile Satu Mare şi Micula. Poliţista aflată la volan a fost rănită.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/europol-catre-vela-dupa-accidentul-din-satu-mare-sa-cumpere-sicrie-daca-masini-nu-poate-18717866

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here