O autospecială de poliţie s-a răsturnat într-un şanţ din Satu Mare. Poliţista de la volan a fost rănită / Europol către Vela: Să cumpere sicrie dacă maşini nu poate

0
Loading...

O maşină de poliţie care mergea la un caz s-a răsturnat într-un şanţ, între localităţile Satu Mare şi Micula. Poliţista aflată la volan a fost rănită.

astăzi, 08:41

Poliţista de la Secţia Rurală Satu Mare, care se afla la volan, mergea, împreună cu un coleg, la un caz sesizat prin 112 joi seara.

Între localităţile Satu Mare şi Micula, femeia a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ.

Agentul de la poliţie aflat la volan a fost rănit uşor.

Poliţia Satu Mare precizează că niciunul dintre cei doi poliţişti nu a băut.

Europol către Vela, după accidentul din Satu Mare: Să cumpere sicrie dacă maşini nu poate

Sindicatul Europol îi transmite ministrului de Interne, după ce o maşină cu doi poliţişti s-a răsturnat într-un şanţ, în Satu Mare, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre” dacă maşini noi nu poate.

Sindicaliştii scriu că doi poliţişti de la o secţie rurală a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune, s-au răsturnat cu „autospeciala” într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula.

„Autospeciala sau sicriul pe roţi, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiunile specifice. Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, scrie Sindicatul Europol.

Sursa: http://www.gandul.info/stiri/o-autospeciala-de-politie-s-a-rasturnat-intr-un-sant-din-satu-mare-politista-de-la-volan-a-fost-ranita-europol-catre-vela-sa-cumpere-sicrie-daca-masini-nu-poate-18717506

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here