Prins în timp ce voia să vândă 55 de plicuri cu droguri

0
Loading...

/ 28 ian 2020 / 16:12

FOTO: Poliția Română

Un bărbat din Satu Mare a fost surprins în flagrant delict în timp ce încerca să comercializeze substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Satu Mare, au surprins în flagrant delict o persoană, în timp ce comercializa substanțe psihoactive.

Cel în cauză, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, a fost depistat în momentul în care încerca să vândă 55 de pliculețe cu astfel de substanțe.

Percheziții acasă la suspect

În continuare, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la persoana depistată, fiind ridicate și indisponibilizate 100 de grame de substanțe psihoactive, 55 de pliculețe cu substanță vegetală, 3 telefoane mobile, un cântar de precizie, un recipient din material plastic folosit la prepararea substanțelor psihoactive și o tabletă.

În urma audierii persoanei în cauză, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

28 ian, 17:05

Sursa: https://www.dcnews.ro/prins-in-timp-ce-voia-sa-vanda-55-de-plicuri-cu-droguri_726102.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here