Victor Costache, despre tânăra de 21 de ani, arsă și externată cu răni deschise: “Suntem deficitari”

0
Loading...

Tânăra de 21 de ani arsă pe 40 la sută din suprafața corpului în urma unei explozii de la Satu Mare, Bernadett Ivet Horvath, a fost externată de la Spitalul de Arși București, după două luni de spitalizare, cu răni deschise și infectate.

Rănile lui Bernie sunt imposibil de tratat acasă. Sora ei a ajuns asistenta ei personală și a declarat că tot ce i s-a spus de la spital e să folosească unguent de gălbenele. ” Nu ştiu să schimb pansamente, dar fac cum pot “, spunea Andrea Bota.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat că va contacta Spitalul de Arşi, să vadă dacă a fost externată precoce, dar totdată a ţinut să explice faptul că România este deficitară privind paturile de arşi şi trebuie dublate.

” Pacienta a fost externată având arsuri grave. În momentul de faţă, trebuie să dublăm paturile de arşi. Suntem în colaborare cu centre din străinătate. Vom contacta Spitalul de Arşi, să vedem dacă a fost externată precoce. Este foarte mult de lucru în domeniul arsurilor. Suntem deficitari privind arsurile, dar şi transplanturile “, a declarat Victor Costache la Digi24.

Sursa: http://www.romaniatv.net/victor-costache-despre-tanara-de-21-de-ani-arsa-i-externata-cu-rani-deschise-vom-contacta-spitalul-de-arsi_506625.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here