Trei afgani şi un pakistanez, prinşi la Satu Mare când încercau să treacă ilegal în Ungaria

0
Loading...

Trei cetăţeni din Afganistan şi unul din Pakistan au fost prinşi, duminică dimineaţa, în timp ce încercau să treacă ilegal, pe jos, frontiera cu Ungaria. Unuia dintre migranţi i s-a făcut rău şi a fost dus la spitalul din Satu Mare.

Potrivit unui comunical al Poliţiei de Frontieră, cei patru cetăţeni străini au fost prinşi, duminică dimineaţa, pe raza localităţii Dara, din judeţul Satu Mare, în timp ce mergeau pe jos spre frontiera cu Ungaria.

Aceştia au fost duşi de poliţiştii de frontieră de la Petea la sediu pentru cercetări.

În urma verificărilor, s-a stabilit că trei dintre ei sunt din Afganistan, iar unul din Pakistan, şi că au vârste cuprinse între 23 şi 32 de ani.

Unuia dintre migranţi i s-a făcut rău şi a fost dus la spital.

„Pe timpul cercetărilor, unul dintre afgani, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a prezentat semne vizibile de oboseală, acuzând totodată stări de rău, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă la sediul sectorului. Astfel, echipajul medical a preluat persoana respectivă şi a transportat-o la Spitalul Municipal Satu Mare pentru investigaţii de specialitate”, se arată în comunicat.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

astăzi, 21:04

astăzi, 20:04

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/trei-afgani-si-un-pakistanez-prinsi-la-satu-mare-cand-incercau-sa-treaca-ilegal-in-ungaria-18816863

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here