Incendiu la Spitalul din Carei. Pacienţi evacuaţi

0
Loading...

/ 25 feb 2020 / 10:51

Un incendiu a izbucnit marți la Spitalul din Carei, județul Satu Mare, iar 10 pacienți au fost evacuați. Focul a izbucnit din cauza unei țigări.

Pompierii din Carei au fost alertați despre incendiul izbucnit la Spitalul Carei marți dimineață. „Incendiul a fost lichidat încă în faza incipientă și nicio persoană nu a suferit răni sau arsuri. Reacția promptă a medicului de gardă, care a alertat rapid forțele de intervenție, atunci când a simțit miros de fum, dar și modul exemplar în care personalul de pe locul de muncă a procedat la evacuarea celor 10 pacienți de pe secția cea mai expusă, au fost salvatoare. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului efectul termic – fumatul în locuri nepermise”, arată ISU Satu Mare.

Incendiul a izbucnit într-o baie de la parter, iar fumul a pătruns pe coloana de aerisire până la etajul 1. „Au ars câteva resturi menajere, hârtie și plastic”, spun cei de la ISU Satu Mare citaţi de Mediafax.

25 feb, 12:53

Sursa: https://www.dcnews.ro/incendiu-la-spitalul-din-carei-pornit-de-la-o-tigara-10-pacienti-au-fost-evacuati_731915.html

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here