Avertisment îngrijorător al Europol: Semnal de alarmă cu privire la „vestul sălbatic”, frontiera de nord a ţării

0
Loading...

Sindicatul Europol din Poliţie susţine că doi colegi au fost agresaţi în ultima perioadă în judeţul Satu Mare.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, cei cinci bărbaţi care au fugit au fost prinşi şi sunt cercetaţi pentru ultraj.

Sindicatul Europol trage un semnal de alarmă cu privire la situaţia critică din „vestul sălbatic”, de la frontiera de nord a ţării, unde în noaptea de vineri spre sâmbătă un poliţist a fost agresat, iar în urmă cu o lună maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiată.

„După ce în urmă cu o lună, maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiată de contrabandişti, aseară, puţin după ora 3.00, doi colegi de-ai noştri din cadrul Sectorului Poliţei de Frontieră Petea- ITPF Sighetu Marmaţiei, aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei de stat, la limita cu Ucraina şi Ungaria, au fost atacaţi cu sălbăticie de contrabandiştii certaţi cu legea”, au transmis reprezentanţii Europol.

Aceştia au urmărit o maşină, al cărei şofer nu a oprit la semnale, iar după ce aceasta a fost oprită unul dintre poliţişti a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă ca să îi prindă pe fugari, iar doi dintre aceştia au fost răniţi.

„Încă o dată tragem un semnal de alarmă cu privire la situaţia critică din de la frontiera de nord a ţării, acolo unde colegii noştri aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei sunt atacaţi şi loviţi de contrabandişti sau, mai grav, li se dă foc la case si autoturisme. Dacă tot suntem cu ochii pe interlopi, haideţi să punem mâna şi pe contrabandişti”, susţin reprezentanţii Sindicatului Europol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/avertisment-ingrijorator-al-europol-semnal-de-alarma-cu-privire-la-vestul-salbatic-frontiera-de-nord-a-tarii-19515891

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here