Satu Mare: Un elev a fost confirmat cu noul coronavirus de la începutul şcolii/ Alţi 34 de elevi erau în izolare de dinainte

0
Loading...

SATU MARE

astăzi, 15:10

Prefectura Satu AMre a anunţat, marţi, că un elev a fost confirmat cu noul coronavirus de la începutul anului şcolar, iar un cadru didactic din totalul de 3.996 este izolat la domiciliu. Alţi 34 de elevi erau în izolare de dinainte de debutul anului şcolar.

”Din 14 septembrie până în prezent s-a înregistrat un caz de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul elevilor care, conform procedurilor specifice, a dus la suspendarea orelor de curs cu prezenţă la şcoală pentru întreaga clasă şi mutarea orelor în sistem online pentru o perioadă de 14 zile (clasa a intrat în scenariul roşu). Conform anchetei epidemiologice desfăşurată de către inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică, s-a trecut la identificarea contacţilor acestuia şi carantinarea lor la domiciliu. Alţi 34 de elevi se află în carantină la domiciliu încă dinainte de începerea noului an şcolar”, a transmis, marţi, Prefectura Satu Mare.

Sursa citată a precizat că, dintre cele 3.996 de cadre didactice din judeţul Satu Mare, un singur cadru didactic se află în carantină la domiciliu.

În judeţul Satu Mare, 51.057 elevi sunt înscrişi în învăţământul de stat şi 672 învăţământul particular.

În restul unităţilor de învăţământ din judeţ elevii participă la cursuri cu respectarea tuturor măsurilor de prevenţie.

Sursa: https://www.news.ro/social/satu-mare-un-elev-a-fost-confirmat-cu-noul-coronavirus-de-la-inceputul-scolii-alti-34-de-elevi-erau-in-izolare-de-dinainte-1922401022002020091519488846

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here