Deputaţii au adoptat proiectul pentru aprobarea obiectivului de investiţii „Autostrada Nordului”. Legea merge la promulgare

0
Loading...

astăzi, 15:52

Camera Deputaţilor a adoptat marţi, decizional, proiectul de lege care aprobă obiectivul de investiţii „Autostrada Nordului” şi astfel actul normativ merge la promulgare. Termenul de execuţie este de 4 ani de la data intrării în vigoare a legii, iar prevederile se aplică de la începutul lunii ianuarie ale anului viitor.

Legea aprobă executarea obiectului de investiţii Autostrada Vama Petea – Satu Mare – Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, denumită în continuare „Autostrada Nordului”

„Obiectivul de investiţii Autostrada Nordului se finanţează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene. Ministerul Transporturilor este ministerul responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului de investiţii Autostrada Nordului. Termenul de execuţie a obiectivului de investiţii Autostrada Nordului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi”, mai arată proiectul adoptat de către deputaţi.

Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2021.

Iniţiativa legislativă a fost adoptată de Senat pe 20 martie 2019 şi marţi decizional de către deputaţi. Prin urmare legea se duce la promulgare.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/deputatii-au-adoptat-proiectul-pentru-aprobarea-obiectivului-de-investitii-autostrada-nordului-legea-merge-la-promulgare-1922405227082020101519566433

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here