4.9 C
Satu Mare
duminică, 24 ianuarie, 2021

Jandarmii din Satu Mare achiziţionează echipamente împreună cu Garda Naţională din Ucraina

Jandarmii din Satu Mare achiziţionează echipamente împreună cu Garda Naţională din Ucraina în cadrul unui proiect european de peste 100.000 de euro.

Partenerii vor primi echipamente de protecţie, de comunicaţie şi de ghidare, dar şi un vehicul, ce vor fi utilizate în zona frontierei.

Jandarmii sătmăreni, în colaborare cu reprezentanţii Gărzii Naţionale din Ucraina, au redactat un proiect european care a fost ales de reprezentanţii Uniunii Europene pentru o finanţare.

Obiectivul general al proiectului este prevenirea şi combaterea criminalităţii organizate şi dezvoltarea cooperării forţelor de ordine publică, în zona transfrontalieră, prin îmbunătăţirea nivelului de securitate a populaţiei care locuieşte în regiunile Satu Mare şi Zakarpattya.

În prima etapă a proiectului, vor fi achiziţionate materiale specifice, constând în echipamente de protecţie, echipamente de comunicaţii, echipamente de ghidare pe teren şi un vehicul specializat pentru intervenţii specifice. Proiectul are valoarea totală de 100.000 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 13:56

astăzi, 13:40

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/jandarmii-din-satu-mare-achizitioneaza-echipamente-impreuna-cu-garda-nationala-din-ucraina-19739560

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus