4.9 C
Satu Mare
duminică, 24 ianuarie, 2021

Campioană a României, invitată să aprindă luminile de Sărbători în oraşul său. „Trebuie să fim uniţi!“

28 noiembrie 2020, 17:28

Municipiul Satu Mare a îmbrăcat hainele de sărbătoare mai devreme cu câteva zile decât în mod tradiţional. Deşi bugetul a fost redus considerabil, edilul le-a făcut o surpriză sătmărenilor. Campioana olimpică la spadă Simona Pop, originară din Satu Mare, a fost invitatul de onoare la aprinderea luminiţelor

Centrul municipiului Satu Mare străluceşte cu ajutorul elementelor decorative de Crăciun. Tradiţia anilor trecuţi era ca momentul pornirii beculeţelor să se facă în preajma a mii de sătmăreni, însă în acest an totul s-a petrecut ”în linişte”.

Primarul Kereskenyi Gabor a dat drumul iluminatului ornamental având-o alături pe campioana olimpică la spadă Simona Pop, soţul ei şi cei doi copii.

”Momentul aprinderii iluminatului de Sărbători este umbrit în acest an de pandemia de coronavirus, dar ne dorim ca luminiţele ce împânzesc de azi centrul oraşului să fie simbolul unei raze de speranţă pentru toţi sătmărenii.

Nu putem lăsa ca acest virus să omoare şi spiritul magic al Sărbătorilor de iarnă!

Simbolic, aprinderea luminilor a fost făcută de copiii campioanei olimpice Simona Pop, cetăţean de onoare al municipiului Satu Mare, dar ne-au lipsit sătmărenii care în alte condiţii ar fi fost în număr mare alături de noi.

În aceste momente dificile, trebuie să fim uniţi, puternici şi să mergem mai departe cu convingerea că totul va fi bine!”, a declarat Kerskenyi Gabor.

Primarul Kereskenyi Gabor alături de c ampioana olimpica Simona Pop şi de familia sa Sursă foto: K.G.

În acest an, primăria municipiului a alocat un buget mult mai mic pentru iluminatul festiv. Dacă în 2019 sumat alocată a fost 560.000 lei, în acest an au fost alocaţi doar 230.000 lei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Vizionez mai târziu

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: http://adevarul.ro/locale/satu-mare/campioana-romaniei-invitata-aprinda-luminile-sarbatori-orasul-sau-trebuie-uniti-1_5fc25c855163ec427154c846/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus