0 C
Satu Mare
marți, 9 martie, 2021

Incendiu violent, cu urmări tragice, în Satu Mare. Un bărbat de 51 de ani a murit carbonizat în propria casă

19 ianuarie 2021, 15:36

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a murit carbonizat în propria casă. După cum au stabilit pompierii, incendiul ar fi izbucnit de la sursa de încălzire.

Un incendiu de mare amploare a izbucnit în noaptea de 18 spre 19 ianuarie la o casă de locuit din localitatea Cămârzana, judeţul Sau Mare.

Din păcate, un bărbat în vârstă de 51 de ani nu a reuşit să se evacueze la timp, iar pompierii l-au găsit carbonizat într-una dintre camere. Se pare că omul îşi pierduse cunoştinţa din cauza dioxidului de carbon emanat de incendiu în prima lui fază.

La faţa locului s-au deplasat 14 pompieri militari, 1 ofiţer şi 13 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş şi 2 pompieri voluntari aparţinând SVSU Cămârzana.

Când au ajuns forţele profesioniste, incendiul se manifesta cu putere la nivelul întregului acoperiş.

Cel mai proababil, spun pompierii, incendiul a izbucnit de la jar sau de la o scânteie provenită din sistemul de încălzire.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/satu-mare/incendiu-violent-urmari-tragice-satu-mare-barbat-51-ani-murit-carbonizat-propria-casa-1_6006de025163ec42711a6590/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus