0 C
Satu Mare
marți, 9 martie, 2021

De ce s-a vaccinat primarul UDMR din Satu Mare. „Am pierdut rude, prieteni, colegi şi lupta nu s-a terminat!“

20 ianuarie 2021, 17:01

Edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor (UDMR), a anunţat public că s-a vaccinat. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul a ataşat şi adeverinţa de vaccinare.

Cea de-a doua etapă de vaccinare anti-Covid a început de câteva zile, iar până acum totul pare să decurgă fără probleme în judeţul Satu Mare. Până în prezent, 3.775 de sătmăreni s-au vaccinat, printre care şi edilul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor (UDMR).

Primarul a anunţat pe

că s-a vaccinat, iar pe lângă explicaţiile aduse, acesta a ataşat şi dovada: adeverinţa de vaccinare. El a subliniat faptul că deşi ne aflăm în plină campanie de imunizare, lupta împotriva Covid-19 nu s-a terminat.

”Sunt luni de zile de când aşteptăm o soluţie care să ne aducă înapoi la normalitate. Aceasta a venit! Ce se întâmplă de acum înainte depinde doar de noi. Dacă nu acţionăm, consecinţele vor fi grave! Am ales să mă vaccinez încă din primele zile ale etapei a II- a campaniei pentru ca prin propriul exemplu să dau încredere sătmărenilor. Cu toţii ne dorim să revenim la o viaţă normală, să fim împreună cu cei dragi, fără a le pune sănătatea în pericol! Am pierdut rude, prieteni, colegi şi lupta nu s-a terminat”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Sursa: http://adevarul.ro/locale/satu-mare/de-s-a-vaccinat-primarul-udmr-satu-mare-am-pierdut-rude-prieteni-colegi-lupta-nu-s-a-terminat-1_600840aa5163ec42712379f0/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus