7.9 C
Satu Mare
vineri, 16 aprilie, 2021

Satu Mare: Conflict între zeci de persoane în localitatea Petea, aplanat de forţele de ordine / Patru oliişti şi doi scandalagii au fost răniţi / Un agent are urechea secţionată / Trei persoane au fost reţinute – VIDEO

SATU MARE

astăzi, 10:49

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între zeci de persone, în localitatea Petea, judeţul Satu Mare. Agenţii au tras focuri de avertisment cu gloanţe de cauciuc. Patru poliţişt au fost răniţi, unul având urechea secţionată. Trei persoane au fost reţinute.

Poliţiştii au interveit, duminică seară, pentru aplanarea unui conflict iscat între zeci de persone, în localitatea Petea, judeţul Satu Mare.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică şi din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, precum si jandarmi, pentru a aplana conflictul. Persoanele implicate au manifestat un comportament ostil şi faţă de poliţişti. Poliţiştii au executat foc de avertisment, cu gloante de cauciuc”, a transmis IPJ Satu Mare.

Reprezentanţii instituţiei au precizat că patru poliţişti a fost răniţi, dintre care trei uşor. Unul dintre agenţi s-a ales cu urechea stângă secţionată, fiind transportat la spital.

De asemenea, au fost răniţi uşor doi dintre scndalagii.

Toate persoanele implicate în scandal au fost duse la Poliţie pentru audieri, trei bărbaţi fiind reţinuţi. Este vorba despre persoane cu vârsta curinsă între 24 şi 36 de ani care vor fi rezentaţi magistraţilor cu propuner de arestare preventivă.

Sursa: https://www.news.ro/eveniment/satu-mare-conflict-intre-zeci-persoane-localitatea-petea-aplanat-fortele-ordine-patru-oliisti-doi-scandalagii-au-raniti-agent-urechea-sectionata-trei-persoane-au-retinute-video-1922404905402021041020096450

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus