17.1 C
Satu Mare
duminică, 9 mai, 2021

Zbor spre Paris, în premieră, de la Satu Mare

Sătmărenii au, de miercuri, zbor direct spre Paris, după ce prima cursă aeriană din capitala Franţei a aterizat pe Aeroportul Internaţional Satu Mare.

Vor fi două curse aeriene pe săptămână.

Aeroportul Internaţional Satu Mare a inaugurat, miercuri, zborul de la Paris la Satu Mare. Vor fi două curse aeriene pe săptămână din Satu Mare spre capitala Franţei, în zilele de miercuri şi duminică.

Aeronava a aterizat la Satu Mare, iar cei 100 de pasageri au fost întâmpinaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, de vicepreşedintele Ioan Rus şi de directorul aeroportului, Mihai Pătraşcu.

Aeronava a fost pilotată de directorul companiei HiSky, Iulian Scorpan.

„Pentru noi acesta este un moment foarte important, deoarece cu ziua de azi deschidem porţile sătmărene spre capitala Franţei, o destinaţie foarte mult dorită de comunitatea noastră. Ne dorim un parteneriat pe termen lung împreună cu compania HiSky, cu care în curând vom inaugura şi zborurile de Frankfurt. Am promis că vom face tot ce ţine de noi pentru a veni în sprijinul sătmărenilor – şi o vom face” , a declarat Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean la inaugurarea zborului.

Aeronava a fost întâmpinată şi la Paris şi la Satu Mare cu tradiţionalele tunuri de apă, lansate de echipele de pompieri din aeroporturi, tunuri care marchează inaugurarea unei rute noi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

astăzi, 16:08

astăzi, 16:01

astăzi, 15:45

astăzi, 15:08

astăzi, 13:48

astăzi, 13:18

astăzi, 12:32

astăzi, 11:19

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/zbor-spre-paris-in-premiera-de-la-satu-mare-20060471

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus