17.1 C
Satu Mare
duminică, 9 mai, 2021

Maraton de vaccinare la Satu Mare, la finalul săptămânii / Vor exista patru fluxuri de vaccinare în parcarea unui mall / Imunizarea se va face cu Pfizer

SATU MARE

astăzi, 16:08

Autorităţile din judeţul Satu Mare organizează, la finalul săptămânii, un maraton de vaccinare în parcarea unui mall din municipiul reşedinţă de jude. Vor exista patru fluxuri de vaccinare, iar serul folosit va fi cel de la Pfizer.

”Prefectul Altfatter Tamás a avut astăzi o întâlnire cu Lavinia Frăţilă, center manager la Shopping City Satu Mare Mall şi cu conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare şi a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a dezvolta ideea parteneriatului în vederea organizării începând cu acest sfârşit de săptămână a Maratonului Vaccinării la Satu Mare”, a transmis, marţi, Prefectura Satu Mare.

Sursa citată a precizat că vaccinarea se va realiza în locaţia parcarea interioară a Shopping City Satu Mare Mall, începând de vineri 07.05.2021, ora 14,00 prin intermediul a 4 fluxuri de vaccin Pfizer-BioNTech până duminică, ora 20,00.

Toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face fără o programare prealabilă.

”Prefectul Altfatter Tamas apreciază că în acest week-end în cadrul maratonului se vor vaccina numeroşi sătmăreni. Acţiunea va fi reluată săptămâna viitoare şi se vor căuta noi modalităţi de a aduce vaccinul mai aproape de sătmăreni, de a-l face mai accesibil, vaccinarea fiind în acest moment singura opţiune de a pune capăt pandemiei şi restricţiilor aduse de aceasta”, a mai transmis Prefectra Satu Mare.

Sursa: https://www.news.ro/social/maraton-de-vaccinare-la-satu-mare-la-finalul-saptamanii-vor-exista-patru-fluxuri-de-vaccinare-in-parcarea-unui-mall-imunizarea-se-va-face-cu-pfizer-1922400804452021051620158637

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus