21 C
Satu Mare
marți, 28 septembrie, 2021

Florin Cîţu: Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD. Astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor

16 iulie 2021, 14:16

Florin Cîţu a declarat la Satu Mare, că atacurile la adresa sa şi a Guvernului, venite din PNL, în cadrul campaniei interne de alegeri în partid „seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD” şi arată că „astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor în România”.

Premierul a declarat că în această campanie pentru preşedinţia PNL, românii „din păcate, pot să vadă şi lucrurile mai neplăcute. Lucruri care nu ar trebui să se întâmple în PNL, pentru că noi nu suntem PSD. Când ataci membrii Guvernului, premierul, seamănă foarte mult cu ceea ce face PSD. Când, cu câteva luni în urmă spui că o decizie a premierului este bună, că este în spiritul Constituţiei, iar peste câteva luni spui că nu mai este bună, pentru că trebuie evaluată, arată că astfel de politicieni, poate, nu mai au un viitor în România. Trebuie să fim transparenţi, trebuie să fim oneşti cu românii şi să le promitem ceea ce putem să facem, asta este guvernarea liberală”, a completat premierul.

El a adăugat că la guvernare sunt multe lucruri de făcut şi că România are o şansă unică.

„Avem o şansă unică cu aceste alegeri. Avem o şansă unică, s-au negociat acei 29,2 miliarde de euro pentru PNRR, mai sunt cei 46 miliarde din fonduri europene, iar de la buget eu vă garantez că vor fi investiţi în economie, în fiecare an, 13 miliarde. Noi vrem să investim aceşti bani în economie, pentru că noi ştim şi românii vor afla că doar prin liberalism putem să dezvoltăm România. De aceea este o şansă unică pentru noi şi nu trebuie să o ratăm”, a mai adăugat Cîţu.

Sursa: http://adevarul.ro/news/politica/florin-citu-ataci-membrii-guvernului-premierul-seamana-foarte-ceea-psd-astfel-politicieni-poate-nu-mai-viitor-1_60f168db5163ec42712090ba/index.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă

Vaslui Plus