5 C
Satu Mare
joi, 21 octombrie, 2021

VIDEO – Nervi întinşi la maxim pe aeroporturile din România. Zeci de zboruri, anulate

07 sep 2021 / 20:04

Zeci de români s-au trezit cu zborurile anulate.

Nervi întinşi la maxim pe Aeroportul din Craiova. Zeci de pasageri care voiau să plece în vacanţă sau la muncă în Italia au aflat abia în aeroport că zborul lor a fost anulat, transmite Realitatea Plus. Mulți dintre oameni au aflat că aeronava nu mai decolează abia când au ajuns în aeroport. Mai multe curse din România către Italia au fost anulate ori amânate din cauza grevei de pe aeroporturile din peninsulă.

Este vorba despre o grevă neprevăzută a Autorităţii Italiene a Aviaţiei Civile. O companie aeriană a fost nevoită să anuleze sau să amâne zborurile de pe 7 septembrie către Italia. Pe lista cu zboruri afectate se regăsesc şi cele cu plecări din Bacău, Bucureşti, Cluj Napoca şi Satu Mare.

„Nu știu ce vom face. Trebuia să ajungem astăzi în Italia pentru că trebuie să începem munca. Fata trebuie să meargă la grădiniță și sunt probleme.”, a spus o femeie.

„Am două fetițe gemene cu mine. Sun mici și nu e așa ușor. Să vedem cum ne dă alt zbor.”, a spus un bărbat.

Curse anulate sau amânate către și dinspre Italia

Compania aeriană Wizz Air și-a anunțat pasagerii că mai multe curse aeriene către și dinspre Italia ar putea fi amânate sau anulate din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, pentru data de 7 septembrie.

”Am primit o notificare cu privire la o grevă a controlului traficului aerian italian la nivel național, anunțată să aibă loc în Italia marți, 7 septembrie 2021. Ca urmare, din păcate ar putea exista întârzieri, anulări sau întreruperi care afectează zborurile Wizz Air către / din Italia programate pe parcursul întregii zile.

Chiar dacă aceste evenimente sunt dincolo de controlul nostru, ne cerem scuze sincer pentru eventualele neplăceri cauzate și dorim să vă asigurăm că toți colegii noștri lucrează activ pentru a reduce la minimum aceste întreruperi inevitabile ale călătoriei și pentru a vă duce în siguranță la destinație”, a anunțat ieri Serviciul Clienți Wizz Air.

07 sep, 19:21

Sursa: https://www.dcnews.ro/video-nervi-intinsi-la-maxim-pe-aeroporturile-din-romania-zeci-de-zboruri-anulate_836603.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus