4 C
Satu Mare
joi, 21 octombrie, 2021

Premierul Florin Cîţu, videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică pe tema deschiderii anului şcolar

astăzi, 06:00

Premierul Florin Cîţu discută, duminică, prin videoconferinţă, cu prefecţii şi directorii DSP pe tema deschiderii anului şcolar.

Premierul Florin Cîţu a convocat, pentru duminică, la ora 13.00, o videoconferinţă pentru a se discuta despre deschiderea anului şcolar.

La şedinţă au fost convocaţi prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

La ultima videoconferinţă pe această temă, premierul a cerut implicare tuturor şi să rezolve toate problemele care le sunt semnalate, astfel încât elevii să fie în siguranţă la şcoală.

Anul şcolar începe luni, în condiţii de pandemie, cu prezenţa fizică în şcoli până la incidenţa de 6 la mie.

Potrivit ratei de infectare de vineri, cea care este luată în calcul pentru scenariul din următoarea săptămână, în 12 localităţi elevii nu încep fizic şcoala, incidenţa fiind mai mare de şase.

În total, în cele 12 localităţi sunt 2.400 de elevi care nu vor merge fizic la şcoală săptămâna viitoare.

Şapte dintre aceste localităţi – toate din judeţul Satu Mare – au fost carantinate prin ordin al şefului DSU, Raed Arafat.

Sursa: https://www.news.ro/politic-intern/premierul-florin-citu-videoconferinta-cu-prefectii-si-reprezentantii-directiilor-de-sanatate-publica-pe-tema-deschiderii-anului-scolar-1922400012002021090620391241

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus