4 C
Satu Mare
joi, 21 octombrie, 2021

Antena 3: Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare are COVID. Delegația urma să vină la Congres

17 sep 2021 / 21:46

Sursă foto: Captură foto Arhivă

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare ar fi infectat cu coronavirus.

În cadrul emisiunii Exces de putere de la Antena 3, jurnalista Oana Zamfir a oferit informații despre delegația PNL din județul Satu Mare:

„ Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Valer Beseni, are COVID-19. A participat în weekend la mai multe activități politice, alături de alți membri PNL din județ. (…) Prefectura a confirmat faptul că Valer Beseni e infectat și a avut numeroase contacte în ultimele zile“, a precizat jurnalista Oana Zamfir.

Valer Beseni a confirmat că nu a fost vaccinat de coronavirus.

Informația vine în contextul în care sâmbăta viitoare, pe 25 septembrie, va avea loc Congresul Partidului Național Liberal în cadrul căruia va fi aleasă conducerea PNL.

Orban: Nu se poate vota online la Congres

Nu se poate vota online la Congresul PNL din data de 25 septembrie, pentru că nu poate fi asigurată securitatea votului, spune Ludovic Orban: „Așa cum a ieșit articolul din BPN nu îngăduie speculațiile”.

„Noi am convocat Consiliul Național pentru a vota modificările care au fost aprobate în cadrul Biroului Politic Național, modificări pe care le-am aprobat în unanimitate, adică consens între cele două echipe aflate în competiție. Sigur că e acolo un articol cu privire la organizarea ședințelor forurilor statutare online. A existat o propunere de a putea organiza online, dar forma finală a fost aprobată ca urmare a intervenției mele. Propunerea care va fi supusă votului Consiliului Național este aceea că în situații excepționale se pot organiza ședințele forurilor statutare online, cu excepția acelor ședințe la care este necesar votul secret”, spune Ludovic Orban.

El apreciază că nu se va putea vota online la Congresul partidului din 25 septembrie.

„Așa cum a ieșit articolul din BPN nu îngăduie speculațiile care au apărut că se va putea vota online la congres. La ora actuală nu avem un sistem de asigurare a securității votului”, conchide Orban, potrivit Mediafax.

21 sep, 20:40

Sursa: https://www.dcnews.ro/antena-3-vicepresedintele-consiliului-judetean-satu-mare-are-covid-delegatia-urma-sa-vina-la-congres_838017.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus