1 C
Satu Mare
miercuri, 8 decembrie, 2021

A murit șeful Poliției de Frontieră Satu Mare. Avea doar 43 de ani. Contactase virusul în urmă cu trei săptămâni

Sursa: EVZ

Publicat la 7 octombrie 2021, 16:05

Ultima modificare în 7 octombrie 2021, 16:25

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit din cauza COVID-19. Subcomisarul Dacian Lazăr, de doar 43 de ani, a murit la Spitalul Carei.

Dacian Lazăr, șeful Poliției de Frontieră Berveni, Satu Mare, a murit de Covid la doar 43 de ani. Acesta nu era vaccinat și contactase virusul în urmă cu trei săptămâni.

Dacian Lazăr a încetat din viață. Bărbatul de 43 de ani, șef al Poliției de Frontieră Berveni, județul Satu Mare, s-a stins ieri, în jurul orei 13.00, la Spitalul Carei.

Poliţiștii de Frontieră Sighetu Marmației au anunțat moartea colegului lor, prin intermediul rețelelor de socializare

Anunțul decesului a fost făcut și pe pagina de Facebook a

: „Rămas bun, dragul nostru coleg! Vei rămâne mereu în gândurile și în inimile noastre!”

În timp starea sa s-a înrăutățit, plămânii fiind grav afectați de virus. Bărbatul a decedat în cele din urmă, în ciuda eforturilor din partea cadrelor medicale de a-l ține în viață. Bărbatul nu era vaccinat împotriva Covid.

Vineri, 8 octombrie, la sediul

, colegii și prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe Dacian Lazăr (foto)

„Vineri, 08.10.2021, ora 11.00, la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Berveni va avea loc un ceremonial militar prin care îl vom conduce pe ultimul drum pe Subcomisar Lazăr Dacian. Cine dorește sa participe este binevenit”. se arată în postarea de pe Facebook.

Zeci de poliţişti demisionează din cauza obligaţiei de vaccinare anti-Covid

Zeci de poliţişti din statul american Massachusetts şi-au depus cererile de demisie după ce guvernatorul a impus obligaţia de vaccinare, transmite un sindicat care reprezintă aproximativ 1.800 de ofiţeri.

se aplică tuturor angajaţilor departamentali, inclusiv poliţişti sau oficiali de stat. Hotărârea, care intră în vigoare pe 17 octombrie, prevede ca angajaţii să facă dovada vaccinării. Cei care nu respectă regula „sunt sancţionaţi disciplinar” şi concediaţi.

Săptămâna trecută, instanţa a respins cererea sindicatului de a interzice obligaţia. Un avocat din partea asociaţiei poliţiştilor spune că 20% dintre ei nu sunt vaccinaţi, relatează CBS NEWS.

„Până în acest moment, zeci de poliţişti şi-au depus deja demisiile, iar unii plănuiesc să meargă în alte departamente, care oferă alternative rezonabile, cum ar fi purtarea măştilor şi testare regulată”, spune Michael Cherven, preşedintele Asociaţiei Poliţiştilor Federali din Massachusetts.

Sursa: https://evz.ro/a-murit-seful-politiei-de-frontiera-satu-mare-avea-doar-43-de-ani-contactase-virusul-in-urma-cu-3-saptamani-foto.html

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Social Media

11,038FaniÎmi place
211CititoriConectați-vă
10CititoriConectați-vă

Vaslui Plus