25 C
Satu Mare
29 aprilie, 2024

Accident rutier violent în județul Satu Mare. Victimele au fost scoase cu descarcerarea

Publicat la 5 februarie 2024, 11:53

Sursa foto: Captura ecran

Un accident grav în care a fost implicat un microbuz a avut loc în județul Satu Mare. Vehiculul s-a rupt în bucăți, iar pompierii au fost nevoiți să taie plafonul pentru a extrage persoanele implicate.

Luni dimineața, un microbuz în care se aflau cinci pasageri a fost implicat într-un accident în localitatea Piscari, din județul Satu Mare. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital.

Accident grav în județul Satu Mare

Potrivit ISU Satu Mare, în localitatea Piscari a avut loc un

în care a fost implicat un microbuz cu cinci pasageri la bord, conform informațiilor furnizate de

. La sosirea echipelor de intervenție, două dintre persoanele implicate în accident s-au autoevacuat din microbuz.

Pompierii au fost nevoiți să intervină pentru extragerea celorlalți pasageri, fiind necesară tăierea pavilionului microbuzului pentru accesul la aceștia. Din cele cinci persoane aflate în microbuz, toate au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, conform declarațiilor ISU Satu Mare.

Circumstanțele exacte ale accidentului rămân sub investigație, iar autoritățile vor continua să adune informații pentru a stabili cauza și responsabilitatea acestuia.

Cinci persoane, transportate la spital

Toți cei cinci pasageri aflați în microbuz au fost evaluați medical la locul accidentului și ulterior au fost transportați la

din Satu Mare.

Intervenția la fața locului a fost efectuată de două autospeciale de stingere echipate cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport pentru victime multiple, o ambulanță SMURD B2, precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță SAJ.

Cauzele accidentului

După investigațiile efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Bogdand, care conducea un microbuz, ar fi pierdut controlul vehiculului și s-ar fi răsturnat într-un șanț. Ca urmare a acestui incident, conducătorul auto și alți patru bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 56 de ani, pasageri în microbuz, au suferit răni.

Șoferul a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform informațiilor furnizate de Pressm.ro.

Revista presei

Sursa: https://evz.ro/accident-violent-judetul-satu-mare.html

Ultimă oră

Galerie Foto

Același autor