10 C
Satu Mare
29 aprilie, 2024

Afacerea cu care o româncă a dat lovitura în lumea deserturilor. A obținut distincția TOP 100 of Romania la categoria „Creperii & Gelaterii”

Laura Alexandra Lipovan a devenit cunoscută în România și peste hotare după ce a dat naștere unei afaceri de succes, în Satu Mare/

Sursa foto: Facebook/ Clatitaria Clatos

Totul a început în 2012, când Laura a deschis prima locație „street food”, aducând gustări și deserturi tradiționale franțuzești în centrul orașului

. Clatos a devenit rapid un punct de referință pentru iubitorii de gustări pregătite cu ingrediente proaspete și naturale.

Pentru că a prins repede la public, cinci ani mai târziu, în 2017, Laura a inaugurat a doua locație, transformând-o într-o cafenea-clătitărie.

Recunoașterea nu a întârziat să apară, iar în 2015, Clatos a primit distincția „Antreprenorul lunii” în cadrul programului organizat de Ambasada SUA. Dar succesul deplin a venit în 2023, când Clătităria Clatos a obținut distincția Top 100 la categoria”Creperii & Gelaterii”, în urma clasamentului realizat de TOP 100 of Romania, pe baza indicelui de popularitate și a indicelui de satisfacție obținute pe platformele online Google Maps și Facebook.

Cu o prezență de 11 ani pe piață, Clatos s-a impus ca un partener de încredere, oferind nu doar gustări delicioase, ci și un angajament constant față de calitate, promptitudine și inovație.

Laura Alexandra Lipovan și echipa sa muncesc să le ofere oamenilor o porție de fericire prin clătite. De la sortimentele sărate, la cele cu fructe și ciocolată, clătitele sunt pe toate gusturile, cu umpluturi care să îi satisfacă și pe cei mai mofturoși.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/afacerea-cu-care-a-dat-lovitura-clatite-700047.html

Ultimă oră

Același autor