25 C
Satu Mare
14 aprilie, 2024

Agent de la Penitenciarul Bucureşti–Rahova, cercetat pentru luare de mită şi fals intelectual

Un agent de la Penitenciarul Bucureşti–Rahova este cercetat pentru luare de mită şi fals intelectual. Acesta a fost plasat sub control judiciar pe o durată de 60 de zile.

Totul a pornit în urma unui denunţ şi, iniţial, agentul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită, fals intelectual, folosirea instrumentelor false şi complicitate la înşelăciune.

Potrivit anchetatorilor „ în perioada aprilie – mai 2022, inculpatul, în calitate de agent operativ principal I – supraveghere şi secretariat în cadrul Penitenciarului Bucureşti –Rahova, având printre atribuţiile de serviciu şi pe cele de întocmire şi emitere a ordinelor de serviciu, de primire a acestora şi de introducere a lor în circuitul de decontare, a primit sume de bani de la mai mulţi angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti – Rahova în cadrul şi în legătură cu atribuţiile de serviciu anterior enumerate, respectiv pentru a emite pe numele acestora ordine de serviciu ce atestau nereal deplasarea respectivilor angajaţi în Satu-Mare pe durata concediilor de odihnă solicitate de aceştia în cursul lunii aprilie 2022 .”

Tribunalul Bucureşti a dispus astăzi luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE

ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Sursa: https://www.mediafax.ro/social/agent-de-la-penitenciarul-bucuresti-rahova-cercetat-pentru-luare-de-mita-si-fals-intelectual-21728070

Ultimă oră

Același autor